20 вересня у секторі краєзнавчої літератури мукачівської міської бібліотеки зібралися наші постійні користувачі та члени клубу „Літтусівка”, щоб вшанувати творчість Андрія Карабелеша. 
Молодь була як ніколи активною. Вони із задоволенням слухали розповідь бібліотекаря краєзнавчого сектору Станович Н. І. про біографію поета, перекладача, художника. Особливо їх зацікавила розповідь про Карабелеша, як художника, і про його чудові картини: „Любимі Карпати”, „В пошуках щастя”, „Спогади про свалявські ліси”.
Враженнями про прочитане поділилися читачі бібліотеки - Світлана Шалабоніна, Анжела Зийбер, а Яна Хохол, Владислав Станович та Ксенія Шалабоніна прочитали вірші поета: ”Край родной”, „У костра”, „Танго”.
Для користувачів бібліотеки була оформлена виставка поличка „Андрій Карабелеш - співець Карпат”, до якої кожен зміг підійти і познайомитися із творами автора.
Отож, всім кому цікаво дізнатися більше про А. Карабелеша, запрошуємо до нашої бібліотеки, в сектор краєзнавчої літератури(ІІІ поверх).







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування