Зустріч-ювілей "Любов до життя" з Олександром Суханом

      02 лютого  2023 року свій ювілей відзначав Олександр Сухан.

   Довідково: Олександр Сухан - Почесний громадянин міста Мукачева, голова благодійного фонду «Суспільство для всіх» - активний учасник та переможець чемпіонатів України та регіональних змагань з настільного тенісу, боччі та більярду. Лауреат конкурсу "Кращий Закарпатець - 2001 року" в номінації "За вагомий внесок у розвиток Закарпаття".

    Нагороджений орденами "За особливу мужність", "За мужність", "Почесна Відзнака Президента України, "За заслуги" ІІ ступеня, медаллю "За працю і звитягу"та багато інших нагород.(Більш детальну інформацію про Олександра Сухана можна дізнатись з книги «Почесні громадяни Мукачева», яка зберігається в нашій бібліотеці.)

    Отож, в цей день численна мукачівська громада вітала Почесного громадянина міста Мукачева-Олександра Сухана з прекрасною річницею народження.

     На ювілейній зустрічі «Любов до життя». завітали: представники влади, друзі, «Почесні громадяни міста», спортивні тренери, журналісти студенти Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу, педагоги, наші читачі, тимчасово переселені українці з різних куточків нашої держави . Щоб привітати ювіляра та висловити своє захоплення до Олександра Сухана, шлях якого є взірцем самовідданого й невтомного служіння обраній справі, а досвід його життя є натхненням діяти і творити на благо нашої громади та нашої держави.

   Тож приклад його нескореності, мужності та любові до життя-. є прикладом нескореної України!












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування