Презентація книги Михайла Ващинця – «Всупереч долі».

      16 листопада відбулась презентація книги Михайла Ващинця – «Всупереч долі».

Сама книга є історичним романом, події якого розгортаються у 1932-1945 роках на Закарпатті. Написана автором за спогадами дідуся Михайла. Основна частина книги - поневіряння в полоні, який за великим рахунком, нічим не відрізнявся від табірного життя решти ГУЛАГУ. Також детально описано короткий час на фронті, і тривалий перехід, перебування в таборах та складне повернення додому. Ця книжка-розповідь про нестримне бажання повернутися до тих, кого любиш, з кривавої війни за інтереси чужих держав.

Галина Петрівна Ващинець - літературний редактор книги та дружина автора, наголосила присутнім на необхідності вивчати історію рідного краю, пам’ятати своїх пращурів, своїх краян - та провела паралель, між сьогоденням війни з росією.

Іванна Гелетей-Зіденик - дизайнер та художник книги розповіла про роботу над обкладинкою видання, та підбір фотографій з архіву автора. Адже, саме на обкладинці книги - відредагована світлина дідуся Михайла Ващинця.

Сам роман написаний у формі коротких оповідань, змістом -293 оповіді.

Під час самої презентації Михайло Ващинець підготував присутнім слайдову презентацію з історичними подіями на Закарпатті та історією написання і створення книги.

Для поціновувачів літературних новинок пропонуємо для прочитання роман Михайла Ващинця "Всупереч долі", який занурить вас, у вир неймовірних історичних подій нашого краю.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування