Зустріч для тимчасово переселених осіб з різних куточків України з науковим співробітником Мукачівського історичного музею та автором книги історичних нарисів про Мукачівський замок "Паланок"- Олександром Цільо.

     31 січня в нашій бібліотеці відбулась цікава зустріч для тимчасово переселених осіб з різних куточків України з науковим співробітником Мукачівського історичного музею та автором книги історичних нарисів про Мукачівський замок "Паланок"- Олександром Цільо.

    Автор нарисів розповів, що над збіркою працював протягом багатьох років, досліджуючи різні українські та закордонні наукові джерела, статті. Книга-фотоальбом стала першою, в якій описали історію замку Паланок від давніх часів і до сьогодні. Видання ілюстроване старовинними гравюрами та світлинами та розрахована на широке коло читачів.

    Гортаючи «сторінки краєзнавчої історії» присутні мали змогу поспілкуватись з автором та задати чималу кількість запитань по історії міста різних періодів, визначних мукачівців ,архітектурні будівлі та історії їх будівництва, тощо. Для учасників заходу працівники бібліотеки облаштували книжкову виставку «Історії та легенди Мукачівського замку».

    На сам кінець зустрічі присутні домовились з автором про подальші зустрічі та цікаві розповіді про історію нашого міста.

    Шановні читачі та гості міста всіх кого цікавить історія культура звичаї та архітектурні пам’ятки нашого міста ,запрошуємо до краєзнавчого відділу нашої бібліотеки.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування