Книжкова РR-компанія «Хто читає-той перемагає!» для юнацтва нашого міста.


Триває в нашій бібліотеці активна та цікава книжкова РR-компанія «Хто читає-той перемагає!» для юнацтва нашого міста. Вчора нашими гостями, були першокурсники військового ліцею імені «Героїв Красного Поля».

Мета таких книжкових РR-компаній - є поповнити знання про книгу, літературу, творчість українських, зарубіжних письменників, розвивати кмітливість, мислення, мовлення, вміння дружити, працювати в команді; сприяти вихованню активної життєвої позиції, поваги до мудрості книг та розвивати творчі здібності підростаючого покоління.

Станович Неля ознайомила всіх присутніх з літературними новинками, зробила короткий бібліографічний огляд книг, а також зробила цікаву підбірку літератури для читання. Особливо багато цікавих книжкових новинок обрали для себе користувачі від Український інститут книги.

Мікла Марія розповіла присутнім про історію бібліотеки, біографію Олександра Духновича, а також ознайомила з книжковими виставками об лаштованими в читальній залі.

Світлана Лещинець ознайомила присутніх з роботою краєзнавчого сектору, а також провела коротенький екскурс «книжковими новинками» нашого краю.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування