Наша професія - наше майбутнє!

Центральна міська  бібліотека ім. О.Духновича  започаткувала цикл заходів, що допоможуть  молодим людям визначитись зі своїм майбутнім, не помилитись у виборі життєвої дороги. Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.
Тому, особливе значення має кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії. І бібліотека, як соціальний інститут, котрий вирішує завдання інформування, освіти, виховання своїх користувачів, не може стояти осторонь від профорієнтаційної роботи.
Василь Сухомлинський писав: "Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості".
Отож, сьогодні спільно міським центром зайнятості в стінах нашої бібліотеки пройшов екскурс-знайомство «Професія. Майбутнє. Доросле життя». На бібліотечний захід прийшли учні ромської школи міста Мукачева. Працівники відділу обслуговування провели бесіду з учнями, а також бібліографічний огляд літератури де були представлені книги по різним професіям. Наприкінці зустрічі учасники заповнили анкети «Користувач бібліотеки-2018», а також ознайомились з інформаційними листівками проект «Моя кар’єра».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування