Поезія - це завжди неповторність!

Дійсно, поезія вважається одним з найпрекрасніших витворів мистецтва. Поетичні рядки супроводжують людство багато століть. Віршованими рядками можна зачаровуватись, надихати інших на нові звершення, або й заспокоювати та змушувати задуматись над життєвими істинами. Поезія може бути зброєю, але й може бути доказом щирості почуттів.
Саме  , сьогодні  в стінах нашої бібліотеки ,пройшов   вечір поезії  «Слово - як голос душі». В рамках суботніх  " WEEKEND- читань". Гостем  вечору був  Володимир Маслов – мукачівський поет, член літературного обєднання «Рідне слово».  Шанувальники творчості Володимира Маслова  мали можливість почути  відверті відповіді поета на, з першого погляду, прості, а з іншого – дуже особисті питання, послухати  глибоку  поезію, яка перепліталась з чудовою музикою у виконанні Оксани Коваленко, Марії Іваниці. Родзинкою творчого вечору стала пісня у виконанні Маслова  «Іловайськ», яка розщулила всіх присутніх до сліз.

Кажуть, що поезія – це загущеність думки й почуття. Зокрема,  Іван Франко назвав поезію «кристалізацією» життя, Ліна Костенко неповторністю,  безсмертним дотиком до душі… Отож і наша книжкова виставка «Поезія - це завжди неповторність»  більше  розкрила творчий  шлях  та   багатогранність таланту Володимира Маслова. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування